Γκερντ Μίλερ / Apeilei To Rekor Toy Gkernt Miler O Lebantofski - Ο γκερντ μίλερ πέθανε σε ηλικία 75 ετών και σκόρπισε θλίψη στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα και όχι μόνο, έχοντας αποτελέσει έναν εκ των κορυφαίων επιθετικών όλων των εποχών.

Γκερντ Μίλερ / Apeilei To Rekor Toy Gkernt Miler O Lebantofski - Ο γκερντ μίλερ πέθανε σε ηλικία 75 ετών και σκόρπισε θλίψη στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα και όχι μόνο, έχοντας αποτελέσει έναν εκ των κορυφαίων επιθετικών όλων των εποχών.. Αγωνίστηκε στην ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του το 1963/64, ενώ στη συνέχεια μετακινήθηκε στην μπάγερν μονάχου. Ο γκερντ μύλερ γεννήθηκε στις 3 νοεμβρίου του 1945 στο νέρντλινγκεν, που βρίσκεται σε απόσταση 1,5 ώρας βορειοδυτικά από το μόναχο.ήταν το έκτο παιδί μίας φτωχής αγροτικής οικογένειας. Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών ο θρύλος ποδοσφαίρου γκερντ μίλερ. Έφυγε από τη ζωή ο γκερντ μίλερ. Πέθανε σε ηλικία 75 ετών.

Συνολικά, ο γκερντ μίλερ κατέκτησε 14 τίτλους με την μπάγερν μονάχου, ενώ οδήγησε την πατρίδα του στην κορυφή τόσο της ευρώπης (1972), όσο και του κόσμου (1974), σκοράροντας και στους δύο τελικούς για την δυτική γερμανία. Πιο φτωχό φαντάζει το παγκόσμιο ποδόσφαιρο από το απόγευμα της κυριακής (15/8/2021) καθώς ο γκερντ μίλερ ταξίδεψε για την γειτονιά των αγγέλων. Πέθανε σε ηλικία 75 ετών. Ο γκερντ μίλερ άφησε την τελευταία του πνοή την κυριακή (15/8) σε ηλικία 75 ετών, σκορπίζοντας σε θλίψη το γερμανικό και παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ο γκερντ μίλερ με μοναδική.

5in Urwkqmbfem
5in Urwkqmbfem from onsports.bbend.net
Είμαστε όλοι ενωμένοι στο βαθύ πένθος με τη σύζυγό του uschi. Ένας από τους κορυφαίους γκολτζήδες όλων των εποχών, ο αξεπέραστος, γκερντ. Πιο φτωχό φαντάζει το παγκόσμιο ποδόσφαιρο από το απόγευμα της κυριακής (15/8/2021) καθώς ο γκερντ μίλερ ταξίδεψε για την γειτονιά των αγγέλων. Έφυγε από τη ζωή ο γκερντ μίλερ. Der fc bayern trauert um gerd müller. Πέθανε στα 75 του ο θρυλικός γκερντ μίλερ. Ο γκερντ μίλερ, ο οποίος είχε κερδίσει το προσωνύμιο «bomber der nation», πέθανε σε ηλικία 75 ετών, σύμφωνα με ανακοίνωση της μπάγερν μονάχου, με την οποία έκανε σπουδαία καριέρα. Αγωνίστηκε στην ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του το 1963/64, ενώ στη συνέχεια μετακινήθηκε στην μπάγερν μονάχου.

Ο θρύλος του γερμανικού και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, γκερντ μίλερ δεν είναι πια μαζί μας.

Πέθανε στα 75 του ο θρυλικός γκερντ μίλερ. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών. Ο εμβληματικός ποδοσφαιριστής της εθνικής γερμανίας και της μπάγερν μονάχου , γκερντ μίλερ πέθανε σε ηλικία 75 ετών. Ο γκερντ μίλερ ήταν ο μεγαλύτερος επιθετικός που υπήρξε ποτέ, και εξαιρετικός άνθρωπος και χαρακτήρας του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Αγωνίστηκε στην ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του το 1963/64, ενώ στη συνέχεια μετακινήθηκε στην μπάγερν μονάχου. Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών ο θρύλος ποδοσφαίρου γκερντ μίλερ. Ο σπουδαίος γκερντ μίλερ, το βομβαρδιστικό του 1970, που εθεωρείτο ίσως ο κορυφαίος επιθετικός που πέρασε από τα ευρωπαϊκά γήπεδα δεν υπάρχει πια. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών. Ο μίλερ θεωρείται από τους κορυφαίους επιθετικούς όλων των εποχών, με αξεπέραστες. Πιο φτωχό φαντάζει το παγκόσμιο ποδόσφαιρο από το απόγευμα της κυριακής (15/8/2021) καθώς ο γκερντ μίλερ ταξίδεψε για την γειτονιά των αγγέλων. Πάθενε ο θρύλος της μπάγερν και της γερμανίας. Σε ηλικία 75 ετών πέθανε ο θρυλικός ποδοσφαιριστής, γκερντ μίλερ, όπως ανακοίνωσε η μπάγερν μονάχου την κυριακή (15/08). Ο θρύλος των μπάγερν μονάχου και εθνικής γερμανίας, γκερντ μίλερ, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 75 ετών!

Ο σπουδαίος γκερντ μίλερ, το βομβαρδιστικό του 1970, που εθεωρείτο ίσως ο κορυφαίος επιθετικός που πέρασε από τα ευρωπαϊκά γήπεδα δεν υπάρχει πια. Σε ηλικία 75 ετών πέθανε ο θρυλικός ποδοσφαιριστής, γκερντ μίλερ, όπως ανακοίνωσε η μπάγερν μονάχου την κυριακή (15/08). Ο μίλερ πέτυχε 563 γκολ σε 605 συμμετοχές με τους βαυαρούς μεταξύ 1964 και 1979, κατακτώντας 14 τίτλους με τους βαυαρούς, ενώ είχε και δύο τρόπαια με την εθνική ομάδα. Ένας από τους κορυφαίους γκολτζήδες όλων των εποχών, ο αξεπέραστος, γκερντ. Ο γκερντ μίλερ, ο οποίος είχε κερδίσει το προσωνύμιο «bomber der nation», πέθανε σε ηλικία 75 ετών, σύμφωνα με ανακοίνωση της μπάγερν μονάχου, με την οποία έκανε σπουδαία καριέρα.

Gbyfja8hcxnihm
Gbyfja8hcxnihm from www.o-efialtis.com
Έφυγε από τη ζωή ο θρύλος της μπάγερν μονάχου. Ο θρύλος των μπάγερν μονάχου και εθνικής γερμανίας, γκερντ μίλερ, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 75 ετών! Πάθενε ο θρύλος της μπάγερν και της γερμανίας. Θλίψη σκόρπισε στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο η είδηση του θανάτου. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών. Αγωνίστηκε στην ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του το 1963/64, ενώ στη συνέχεια μετακινήθηκε στην μπάγερν μονάχου. Ο θρύλος του γερμανικού και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, γκερντ μίλερ δεν είναι πια μαζί μας. Πιο φτωχό φαντάζει το παγκόσμιο ποδόσφαιρο από το απόγευμα της κυριακής (15/8/2021) καθώς ο γκερντ μίλερ ταξίδεψε για την γειτονιά των αγγέλων.

Ο γκερντ μίλερ πέθανε σε ηλικία 75 ετών και σκόρπισε θλίψη στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα και όχι μόνο, έχοντας αποτελέσει έναν εκ των κορυφαίων επιθετικών όλων των εποχών.

Την είδηση γνωστοποίησε η μπάγερν μονάχου, στην οποία είχε περάσει. Σε προσωπικό επίπεδο, ο μίλερ κατέκτησε επίσης, δύο φορές το. Ο μίλερ πέτυχε 563 γκολ σε 605 συμμετοχές με τους βαυαρούς μεταξύ 1964 και 1979, κατακτώντας 14 τίτλους με τους βαυαρούς, ενώ είχε και δύο τρόπαια με την εθνική ομάδα. O θρύλος του γερμανικού και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, γκερντ μίλερ δεν είναι πια μαζί μας. Συνολικά, ο γκερντ μίλερ κατέκτησε 14 τίτλους με την μπάγερν μονάχου, ενώ οδήγησε την πατρίδα του στην κορυφή τόσο της ευρώπης (1972), όσο και του κόσμου (1974), σκοράροντας και στους δύο τελικούς για την δυτική γερμανία. Ποιος ήταν ο γκερντ μίλερ. Ο σπουδαίος γκερντ μίλερ, το βομβαρδιστικό του 1970, που εθεωρείτο ίσως ο κορυφαίος επιθετικός που πέρασε από τα ευρωπαϊκά γήπεδα δεν υπάρχει πια. Ένας από τους κορυφαίους γκολτζήδες όλων των εποχών, ο αξεπέραστος, γκερντ. Ακόμα ένας από τους σπουδαιότερους ποδοσφαιριστές που εμφανίστηκαν ποτέ, αφήνει αυτό τον κόσμο…. Πέθανε σε ηλικία 75 ετών. Ο γερμανός πρώην επιθετικός άφησε ανεξίτηλο το. Πιο φτωχό φαντάζει το παγκόσμιο ποδόσφαιρο από το απόγευμα της κυριακής (15/8/2021) καθώς ο γκερντ μίλερ ταξίδεψε για την γειτονιά των αγγέλων. Ο γκερντ μίλερ ήταν ο μεγαλύτερος επιθετικός που υπήρξε ποτέ, και εξαιρετικός άνθρωπος και χαρακτήρας του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

Θλίψη σκόρπισε στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο η είδηση του θανάτου. Τη θλιβερή είδηση γνωστοποίησε η ομάδα, με. Έφυγε από τη ζωή ο γκερντ μίλερ. Ο γκερντ μίλερ γεννήθηκε στις 3 νοεμβρίου του 1945 στο νέρντλινγκεν, που βρίσκεται σε απόσταση 1,5 ώρας βορειοδυτικά από το μόναχο. Έφυγε από τη ζωή ο θρύλος της μπάγερν μονάχου.

P9lgcciqzd6vm
P9lgcciqzd6vm from www.aek1924.gr
Πιο φτωχό φαντάζει το παγκόσμιο ποδόσφαιρο από το απόγευμα της κυριακής (15/8/2021) καθώς ο γκερντ μίλερ ταξίδεψε για την γειτονιά των αγγέλων. Ο γκερντ μίλερ πέθανε σε ηλικία 75 ετών και σκόρπισε θλίψη στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα και όχι μόνο, έχοντας αποτελέσει έναν εκ των κορυφαίων επιθετικών όλων των εποχών. Ο μίλερ θεωρείται από τους κορυφαίους επιθετικούς όλων των εποχών, με αξεπέραστες. Ο γκερντ μίλερ άφησε την τελευταία του πνοή την κυριακή (15/8) σε ηλικία 75 ετών, σκορπίζοντας σε θλίψη το γερμανικό και παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Συνολικά, ο γκερντ μίλερ κατέκτησε 14 τίτλους με την μπάγερν μονάχου, ενώ οδήγησε την πατρίδα του στην κορυφή τόσο της ευρώπης (1972), όσο και του κόσμου (1974), σκοράροντας και στους δύο τελικούς για την δυτική γερμανία. Θλίψη σκόρπισε στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο η είδηση του θανάτου. Ο γκερντ μίλερ γεννήθηκε στο νέρντλιγκεν το 1945. Σε ηλικία 75 ετών πέθανε ο θρυλικός ποδοσφαιριστής, γκερντ μίλερ, όπως ανακοίνωσε η μπάγερν μονάχου την κυριακή (15/08).

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών.

Ο γκερντ μίλερ γεννήθηκε στις 3 νοεμβρίου του 1945 στο νέρντλινγκεν, που βρίσκεται σε απόσταση 1,5 ώρας βορειοδυτικά από το μόναχο. Θλίψη σκόρπισε στον αθλητικό κόσμο η είδηση του θανάτου του θρυλικού ποδοσφαιριστή της δυτικής γερμανίας και της μπάγερν μονάχου, γκερντ μίλερ, σε ηλικία 75 ετών.o μυθικός στράικερ έδινε τα τελευταία χρόνια μάχη με τη. Την είδηση για το θάνατο του γκερτ μίλερ μετεδωσε πρώτη η μπάγερν μονάχου. Ο μίλερ θεωρείται από τους κορυφαίους επιθετικούς όλων των εποχών, με αξεπέραστες κινήσεις. Ο θρύλος των μπάγερν μονάχου και εθνικής γερμανίας, γκερντ μίλερ, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 75 ετών! Είμαστε όλοι ενωμένοι στο βαθύ πένθος με τη σύζυγό του uschi. Der fc bayern trauert um gerd müller. Σε ηλικία 75 ετών πέθανε ο θρυλικός ποδοσφαιριστής, γκερντ μίλερ, όπως ανακοίνωσε η μπάγερν μονάχου την κυριακή (15/08). Ο γκερντ μίλερ άφησε την τελευταία του πνοή την κυριακή (15/8) σε ηλικία 75 ετών, σκορπίζοντας σε θλίψη το γερμανικό και παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών. Ο σπουδαίος γκερντ μίλερ, το βομβαρδιστικό του 1970, που εθεωρείτο ίσως ο κορυφαίος επιθετικός που πέρασε από τα ευρωπαϊκά γήπεδα δεν υπάρχει πια. Ποιος ήταν ο γκερντ μίλερ. Ο μίλερ πέτυχε 563 γκολ σε 605 συμμετοχές με τους βαυαρούς μεταξύ 1964 και 1979, κατακτώντας 14 τίτλους με τους βαυαρούς, ενώ είχε και δύο τρόπαια με την εθνική ομάδα.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook